Nagyon kedvelem a babaházgyártó projekteket, de fiúgyermekkel rendelkezem, így nincsen olyan, akinek a kedvéért forszírozhatnám a dolgot.  A gondolat azonban csak motoszkált, és aztán kitaláltam, hogy akkor gyártsunk várat! Az olyan fiús. Mit fiús, macsós! Úgy hogy üres cipős dobozokat és papírtörlő-gurigákat festettünk, ragasztottunk, a gurigatornyok tetejére pici, festett műanyag cserepek kerültek, és a legfelső toronyablak magasságában még egy kis harangot (csengőt) is belógattunk. A képen nem látszik, de a felvonóhíd nyitható, kétoldalt kenderzsineg tartja.

sd7.jpg

A fiamnak nagyon tetszett, elsősorban a festettkavics-állatait tartja benne. Később azonban, az éjszakai félelmek elleni védekezésben új szerepet, funkciót kapott a várkastély: vettem elemes mécseseket, és éjjelre bepakoltam őket a toronyba, ablakokba; a lobogó lángocskák egészen különleges, középkori hangulatot kölcsönöznek az objektumnak:)

sd6.jpg

Címkék: újrahasznosítás hulladék babaház cipős doboz lovagvár papírguriga

A bejegyzés trackback címe:

https://rebelle.blog.hu/api/trackback/id/tr355403721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása