Mérges madarak

 2013.07.12. 05:40

Miután nincsen tévénk, és számítógépen, DVD-n csak jól definiált műsorok, filmek, tartalmak jutnak be a lakásba, így a fiam már az óvodában azzal szembesül, hogy nem eléggé áptudét a legmenőbb mesékkel, játékokkal és virtuális hősökkel kapcsolatban. Egyik nap elkenődve panaszolta, hogy valamelyik ovis társa macerálta, amiért nem ismeri az Angry birds-öt. - De én ismerem az engiböjdöt, ugye, anya?? - bizonygatta megbántottam. És valóban, az oviban ragadt is rá annyi "alapműveltség", hogy felismerje a figurákat, hiszen nem egy gyerek hurcolt magával mérges madaras kabalákat, "alvós állatokat". De be kell vallanom töredelmesen, hogy ennél többet egyikünk sem tudott angry birdékről.

Azt azért éreztem, hogy meg kell védenem a mundért becsületét, és a fiam látszólagos hátrányából előnyt kell kovácsolnunk. Ezért aztán kavicsokat gyűjtöttünk, és nagy munkába vágtunk: Marci festette az alapszíneket, és az apró részleteket. Utána lakkoztunk, és száradás után Marci felvonult a kincseivel az oviban. Kétségkívül övé lett a legteljesebb és legegyedibb mérgesmadár-gyűjtemény!!

67937_10200752640394390_1117760157_n.jpg

Címkék: kavicsfestés Angry Birds

A bejegyzés trackback címe:

https://rebelle.blog.hu/api/trackback/id/tr915401263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása